Arkiv 2021

Uttagning till stundentSM i dressyr 9:e maj

Den 9:e maj annordnades en covidanpassad uttagning till studentSM via en dressyrlektion. Upplägget var väldigt uppskattat och liknade upplägget på själva studentSM. Tolv ryttare fick visa upp sig och bjöd på fina ritter där även hästbyte efter halva tiden ingick.


Till dressyrlaget kordaes🌟:

Miranda Frestadius

Ronja Ahlberg

Andrea Berger Athens


Reserv 1: Elise Arnberg 

Reserv 2: Lena Wilhelmsson

 

UARK tackar samtliga deltagare, hästar och domare. Extra stort tack till Akademistallet för lån av era fantastiskt fina hästar!🌸

Digital föreläsning med Felicia Grimmenhag den 19:e maj

Den 19:e maj anordnade SAR en digital föreläsning med ingen mindre än Felicia Grimmenhag för SAR:s medlemmar. Föreläsningen hette ”från sjukhussängen till elitryttare” och handlade om Felicias resa från att tragiskt förlorat sina ben i en olycka till att ta sig tillbaka upp på hästryggen som elitsatsande ryttare. Hon talade om vikten att våga utmana sig själv för att lyckas. Föreläsningen var mycket uppskattad av UARKs medlemmar och UARK tackar Felicia och SAR för detta engagemang och hoppas på flera digitala föreläsningar framöver🌸

Uttagning till stundentSM i hoppning 16:e maj

Den 16:e maj annordnades en covidanpassad uttagning till studentSM via en hopplektion. Upplägget var väldigt uppskattat och liknade upplägget på själva studentSM. Tolv ryttare fick visa upp sig och bjöd på fina rundor där även hästbyte efter halva tiden ingick.


Till hopplaget kordaes🌟:

Cecilia Karlsson

Ellinor Fuglsang

Ebba Rosenhamer Meffert


Reserv 1: Alexandra Karjel
Reserv 2: Sandra Wexén

 

UARK tackar samtliga deltagare, hästar och domare. Extra stort tack till Akademistallet för lån av era fantastiskt fina hästar!🌸

Medaljregn för UARK i StudentSM i Linköping!

Helgen 10-12e september åkte ett laddat UARK-gäng ned till Linköpng för att göra upp i årets StudentSM. Dressyrryttare och hoppryttare tillsammans med våra oslagbara supporters. En stor eloge till alla duktiga ryttare i UARK som alla genomförde fina ritter, och i år lyckades UARK med ett riktigt guldregn i dressyren!


I dressyren lyckades Ronja Ahlberg ta ett individuellt guld och Miranda Frestadius knep silvret. Vi lyckades även att försvara vårat lagguld i dressyr från förra året.

I hoppningen individuellt kom Sandra Wexén 6a och Alexandra Karjel 7a.


Vi vill tacka @linkopingsakademiskaridklubb för ett fantastiskt fint genomfört SM och alla sponsorer. Nu ser vi fram emot Student-SM på hemmaplan i vår!