Aktuella Aktiviteter -2023

10:e September

Prova på ridning på Akademistallet!

Välkomna till prova på ridning för alla nivåer!

13:e September

Första studentridlektionen!

Läs mer under fliken studentridlektioner

Studentridlektioner hålls varannan onsdag under höstterminen. 

28:e September

Pubkväll med UARK

Häng med på en av Uppsalas nationer för att äta, dricka och umgås! Se i evenemanget på facebook av Upsala Akademiska ridklubb - UARK, och tryck i "kommer"!

7:e Oktober

Prova på tömkörning på Akademistallet!

Välkomna till att prova på tömkörning! Vi håller till på UVFK och lånar ridskolans fina hästar! Vi börjar kl. 9.30. Mer info och anmälan hittar du på länken här!

25/11

Hubertusmiddag!

Middag på Gotlands nation med UARK och Gotlands Nations Ridlag! Mer information och anmälan finns här!6/12 Medlemsmöte med julfika!

UARK välkomnar alla medlemmar till medlemsmöte och julfika! Är du nyfiken på UARKs styrelse och kanske funderar på att gå med till 2024? Då har vi bästa tillfället för dig! Den 6e december kl.19.00 kommer UARKs styrelse hålla medlemsmöte för alla medlemmar, där vi bjuder på julfika! Du är lika välkommen oavsett om du är sugen på att höra mer om styrelsen eller bara vill fika och prata med fler hästintresserade! I styrelsen gör vi det vi har lust och tid med och det allra viktigaste är gemenskapen och hästarna såklart. Om du vill komma så skriv till oss på sociala medier eller till info@uark.se så får du adressen. Hoppas vi ses!
10/12

Luciadressyr!
Välkomna att delta i årets luciadressyr! Anmälan och mer info finns på sociala medier!

Medlemsmöte 16/5

Välkomna till medlemsmöte 16/5 kl.19.15! För alla som är medlemmar i UARK! Är du intresserad av att komma så kontakta oss på sociala medier eller vår mejl: info@uark.se så får du adressen. Hoppas vi ses!
Terrängträning 21/5

Välkomna till att delta på terrängträning 21 maj på UVFK. Tyvärr inställdSommaravslutning 25/5

Kom och fira in sommaren med UARK! Vi kommer grilla, umgås och köra lite tävlingar. Mer info och anmälan finns på länken här!

Vi ses kl.18!Extrainsatt årsmöte 5/6

UARK kallar till extrainsatt årsmöte!

Är du intresserad av eller bara nyfiken på vilka vi är i styrelsen och kanske vill gå med? Då är du varmt välkommen till vårt extrainsatta årsmöte den 5e juni kl.18 på zoom!

Har du frågor eller funderingar, maila oss på info@uark.se eller skriv till oss på sociala medier.