Arkiv 2020

Pubkväll 30 januari

Den 30:e januari samlades ett gäng UARKare på Upplands nation för terminens första pubkväll! God mat och dryck varvades med quiz och en hel del hästsnack!

Spelkväll 20 februari

Torsdagen den 20:e februari samlades ett glatt gäng UARKare och andra hästintresserade i Akademistallets samlingsrum för en rafflande spelkväll med fika!Prova på-ridning 2 februari

Den 2:a februari anordnade UARK tillsammans med Akademistallet årets första prova-på-ridning! Inresset var även detta år stort med förväntansfulla och modiga deltagare! Akademistallets hästar skötte sig som alltid alldeles utmärkt!

Tävlings-pub 6 mars

Den 6:e mars samlades ett hungrigt och glatt hästintresserat gäng på Upplands nation för pub-häng! Temat för denna kväll var information kring UARKs kommande tävlingar, KM och Student-SM. Pubkvällen var uppskattad och vi hoppas även få se många tävlingssugna ryttarstudenter på kommande tävlingar nu i vår!

Klubbmästerskapen i dressyr 29 mars

Den 29:e mars en solig förmiddag anordnades klubbmästerskapen i dressyr 202O! Det bjöds på många prydliga ritter utav ekipagen och slutligen korades årets klubbmästare i dressyr- grattis Linnéa Hyensjö!


Totalt placerade KM i dressyr:

1. Linnéa Hyensjö - Awiator

2. Norea Normelli - Awiator

3. Miranda Frestadius - Cent

4. Elise - Arnberg - Cent


I samband med KM skedde även uttagning till studentSM. Platserna till laget knep Linnéa Hyensjö, Norea Normelli samt Miranda Frestadius. Den individuella platsen gick till Elise Arnberg Grattis!


UARK tackar samtliga deltagare, hästar, domare och arrangörer. Extra stort tack till Akademistallet för lån av era fantastiskt fina hästar!

Klubbmästerskapen i hoppning 5 april

Den 5:e april gick Klubbmästerskapen i hoppning 2020 av stapeln! Klubbmästerskapet hölls självfallet utomhus samt utefter folkhäsomyndighetens och regeringens rekomendationer och direktiv med tanke på Covid- 19.

Prydliga ekipage i denna stilhoppning gjorde upp i kampen om årets klubbmästare- Grattis Elvira Andersson!


Totalt placerade KM i hoppning:

1. Elvira Andersson - Gerdos

2. Elise Arnberg - Armani

3. Andrea Berger Athens - Pozel

4. Ellinor Fuglsang - Pozel


I Samband med KM i hoppning skedde även uttagning till StudentSM. Platserna till hopplaget knep Elise Arnberg, Andrea Berger Athens och Ellinor Fuglsang. Individuell plats tilldelades Maria Borgström. Grattis!


Fint ridet av samtliga deltagare och stort tack till Akademistallet för lån av era fantastiska snälla och fina hästar! Även tack till vår stildomare Anna-Karin och till alla som bidragit till denna härliga ute-dag!

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved