Arkiv 2018

Pubkväll 18 januari

Torsdagen den 18 januari anordnades årets första pubkväll på Smålands nation. 15 personer dök upp och det blev en väldigt trevlig kväll!

Årsmöte 30 januari

Den 30 januari var det dags för årsmöte på Smålands nation. Under kvällen valdes en ny styrelse och efter mötet stannande ett gäng för att avnjuta lite mat. Vi tackar alla medlemmar som kom och hälsar nya styrelsen för året 2018 välkommen.

 

Ordförande: Linda Taxén

Kassör: Maria Lindqvist

Styrelseledamöter: Malin Fröberg, Rebecca Malmlund, Christine Roos, Matilda Sellergren, Marika Traneus, Enora Lwd och Elin Borg

Suppleanter: Charlotta Sahlström, Hilda Andersson och Elise Arnberg

Valberedning: Line Verheij

Spelkväll 22 februari

Den 22 februari anordnade vi en spelkväll i samlingslokalen på Akademistallet. UARK bjöd på fika och vi spelade Hästminne. Superkul spel!

Pubkväll 27 februari

Den 27 februari var det dags för pubkväll igen. Denna gång på Uplands nation. Under pubkvällen anordnades en quiz och den lyckliga vinnaren blev Charlotta Sahlström! Grattis!

Klubbmästerskap i hoppning 18 mars

KM i hoppning avgjordes den 18 mars på Akademistallet. I samband med KM togs laget ut till student-SM. Fantastisk dag med många fina ritter. Stort tack till Akademistallet, domaren Anna Sjöström och vår maskot Atticus 🐶

 

De placerade var:

 

1. Christine Roos - Oxer

2. Malin Fröberg - Mix

3. Victoria Malmlund -Zantos

4. Elin Borg - Armani

5. Cecheal Sparrfelt - Oxer

 

 

Stort grattis till er!

Prova-på-ridning 11 februari

Den 11 februari var det dags för prova-på-ridning. Intresset var väldigt stort och sammanlagt var det 20 deltagare. Hästarna skötte sig väldigt bra och deltagarna var nöjda.

Pubkväll 17 april

Den 17 april var det dags för pubkväll igen. Denna gång träffades vi på Vdala nation och åt och drack gott. Klubbmästarinnorna hade ordnat en hästquiz och vinnare av quizen blev Victoria Malmlund. Vi gratulerar vinnaren!

Kick-off inför student-SM 20 april

Sammanlagt är vi 27 studenter som åker på student-SM i Linköping 4-6 maj. Vi anordnade därför en kick-off hemma hos Linda där vi åt pizza och drack vin. Vi passade även på att öva in vårt spex till SM som våra spexansvariga Matilda, Linda och Maria hade planerat.

Klubbmästerskap i dressyr 25 mars

KM i dressyr avgjordes den 25 mars på Akademistallet. I samband med KM togs laget ut till student-SM. Stort tack till Akademistallet och våra domare Emelie Änges och Celia Fischer.

 

De placerade var:

 

1. Line Verheij - Cent

2. Christine Roos - Cent

3. Malin Fröberg - All for you

4. Elin Borg - Cejlon

5. Matilda Sellergren - Quality

 

Stort grattis till er!

 

 

Dressyrlaget till student-SM: Christine Roos, Matilda Sellergren och Elise Arnberg!

Hopplaget till student-SM: Malin Fröberg, Victoria Malmlund och Elin Borg!

 

 

Student-SM i ridsport 4-6 maj

Den 4-6 maj var vi i Linköping för student-SM i ridsport. Det blev flera fina ritter och placeringar! Stort grattis till Christine Roos som tog hem andra platsen i individuella dressyren, UARK:s fantastiska dressyrlag som kammade hem vinsten i lagdressyren, UARK:s lag som kom på andra plats i det kombinerade lagpriset, Ronja Ahlberg som kom på femte plats i individuella dressyren, Matilda Sellergren som kom på sjätte plats i individuella dressyren, Norea Normelli som kom på sjunde plats i individuella dressyren och Victoria Malmlund som kom på tionde plats i individuella hoppningen! Och grattis hela fantastiska UARK för vinst i hejarklackspriset!

Sommaravslutning 27 maj

Den 27 maj samlades vi på Rackarberget för en sommaravslutning med grillning och lekar.

Promovering 1 juni

Den 1 juni utförde UARK sitt årliga hedersuppdrag och hälsade alla välkomna till promoveringsbalen på Uppsala slott. Dagen bjöd på strålande sol och hästarna skötte sig exemplariskt!

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved