Aktuella Aktiviteter

Spelkväll 22 februari

 

Vi samlas i klubblokalen på Akademistallet. Kl 18 kör vi igång med att spela spel men kvart i går det bra att börja ta fika. Vi bjuder på mackor. Har du något roligt sällskapsspel så ta gärna med det.

Pubkväll 27 februari

 

Tisdagen den 27 februari ses vi på Uplands nation kl 18 för mat och dryck. Ingen föranmälan behövs och alla är välkomna. Kom om du vill snacka häst och om du vill höra mer om våra kommande aktiviteter i vår! Någon form av aktivitet utlovas!

UVFKs årsmöte 4 mars

 

Söndagen den 4 mars har Upplands-Västmanlands FRK årsmöte på Akademistallet. UVFK är den ridklubb som håller till på ridskolan som vi hyr när vi anordnar våra aktiviteter. Kl. 15 drar årsmötet igång. Kom om du är intresserad av att veta mer om UVFK!

Styrelsemöte 6 mars

 

Den 6 februari kl 18 är det styrelsemötet hemma hos Matilda i Rackarberget. Vill du veta mer om hur vi arbetar och vill du vara med och påverka kommande aktiviteter är du hjärtligt välkommen att delta. Våra styrelsemöten är öppna för alla. Vi bjuder på fika!

 

Dressyrclinic 11 mars

 

Akademistallet anordnar en ridskoleclinic söndagen den 11 mars kl 11.30. Ridläraren Eva Sköld håller i clinicen och några av ridskolans hästar kommer att visas, även hästar som tidigre stått på ridskolan kommer att vara med. Är du medlem i UARK är det gratis att gå!

KM i hoppning 18 mars

 

Den 18 mars är det KM i hoppning med kval till Student-SM. Mer information om anmälan finns på startsidan.

KM i dressyr 25 mars

 

Den 25 mars är det KM i dressyr med kval till Student-SM. Mer information finns på startsidan.

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved