Aktuella Aktiviteter

Inomhusfälttävlan SIHS 29 november

 

Anmälan har stängt och biljetter är inköpta! Kom ihåg att betala! Vi har köpt tillsammans med vår systerförening TTH i Stockholm och tack vare detta fick vi grupprabatt. Vi får dessutom chans att träffas eftersom vi kommer sitta ihop. Mer information ar mailats ut till alla anmälda

 

Styrelsemöte 6 december

 

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar. Välkomna att vara med, komma med ideer, äta fika och umgås. Nästa styrelsemöte blir den 6:e december kl 19. Hör av er till info@uark.se om du vill vara med så skickar vi adressen.

 

Dressyrtävling med adventsmys 9 december

 

Klicka här för propp! Man kommer kunna välja mellan LB1 och LC2 på ridskolehäst, samt även LA1 på privathäst. Eftersom det är andra advent tänkte vi ha lite jultema, så kom gärna i julutklädnad som tex tometluva, glitter etc (inget krav och eventuell utklädnad får ej vara farlig eller störa hästen). Det blir pris till bästa juloutfit!

 

Efter avslutad tävling blir det prisutdelning och adventsfika.

 

Tävlingen kommer hållas på akademistallet.

 

Anmälan öppnar fredagen den 16:e november och stänger 25:e november kl 17.

 

Julbord på IKEA 11 december

 

Det har numera blivit tradition att träffas på IKEA i boländerna och njuta av ett härligt julbord tillsammans. Vi ses kl 17:30 och maten står framdukan fram till kl 19. Ingen föranmälan behövs, vi ses där!

 

Tips: Skaffa IKEA-family kort så får du rabatt på julbordet!

 

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved