Aktuella Aktiviteter

Pubkväll 18 september

 

Dags för terminens första pubkväll! Vi träffas på Smålands nation kl 18. Kom och prata häst med oss, alla är välkomna och det är ett bra tillfälle att höra mer om UARK och våra aktiviteter.

 

Akkadagen 23 september

 

Uark står som vanligt för ett fartfyllt och spännande nummer på Akkadagen. Kampen om den åtråvärda pokalen ska avgöras och vi är taggade till tusen! Kom och heja på oss! Det blir dessutom uppvisning med voltige, riddarspel med mera. Akka-dagen äger rum på Akademistallet i Kvarnbo mellan kl 11 och 13. Mer information finns på UVFK:s hemsida.

 

Styrelsemöte 2 oktober

 

Våra styrelesemöten är öppna för alla medlemmar. Är du nyfiken på hur det är att sitta med i styrelsen, har du förslag på någon rolig aktivitet, eller vill du bara fika och hänga? Varmt välkommen! Nästa styrelsemöte blir andra oktober kl 18 hemma hos någon i styrelsen. Hör av dig om du vill komma så skickar vi adressen.

 

Hubertusmiddag 27 november

 

Som traditionen bjuder blir det trerätters middag, sång och lekar med efterföljande utgång för de som vill. Fler detaljer kommer, men save the date!

 

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved