Aktuella Aktiviteter

Pubkväll 18 mars

 

Den 18 mars är det dags för nästa pubkväll. Vi ses på Uplands nation kl. 18 för att äta gott och umgås.

Styrelsmöte 25 mars

 

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar. Välkomna att vara med om du är intresserad av styrelsen arbete, eller om du bara vill vara med och äta fika. Kontakta info@uark.se för plats. Mötet kommer vara kl 17.

Kortkurs för nybörjare

 

Ridkursen hålls på Akademistallet och det blir 4 lördagar kl 15.00, den 30/3, 6/4, 13/4 och 27/4 (med uppehåll för påskafton). Kursen är inriktad på nybörjare och den vänder sig till dig som är student eller anställd på Uppsala Universitet eller SLU. Priset på kursen är 500 kronor (ordinarie pris 1400 kronor). Observera dock att för att vara med på kortkursen krävs det att man är medlem i UVFK vilket kostar 400 kronor per kalenderår. Vid anmälan anmäler man sig till samtliga ridtillfällen och det finns ingen möjlighet att rida igen vid missad lektion.

 

Anmälan är öppen måndag 11/3 kl. 12.00 till söndag 17/3 kl. 23.59.

Student-SM i Lund 3-5 maj

 

Mer info om SM hittar du här. Årets SM arrangeras av Lunds Akademiska Ryttarsällskap. Nytt för i år är att dressyrens grundomgång kommer att ske i avdelningsridning, dvs att hela laget rider programmet inne på banan samtidigt. Uttagningarna till UARKs lag sker under våra klubbmästerskap. Även om du inte rider på SM är det jättekul att följa med som supporter. UARK behöver försvara sin titel som hejarklacksvinnare från i fjol! Helgen brukar bjuda på sociala aktiviteter, sittning och såklart hoppning och dressyr. Det är också årsmöte för Svenska Akademiska Ryttarförbundet.

 

Proposition

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved