Aktuella Aktiviteter

Styrelsemöte 19 oktober

 

Nästa styrelsemöte är söndagen den 19 oktober kl. 19 hemma hos Rebecca i Flogsta. Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar och är du intresserad av att få veta vad vi sysslar med är du hjärtligt välkommen. Självklart bjuder vi på fika!

Hubertusmiddag 27 oktober

 

Den 27 oktober kl 18 dk är det dags för vår årliga hubertusmiddag. Middagen kommer vara hos Linda på Lövhultsvägen 9. Anmälan är öppen fram till 20:e okotber kl 17.

 

Anmälan

 

 

Kort ridkurs i dressyr, 3-24 november

 

Vi har glädjen att meddela att vi kommer anordna en kort ridkurs under fyra tillfällen i november: 3/11, 10/11, 17/11 och 24/11. Kursen hålls på Akademistallet i en grupp om sex ryttare och den är dressyrinriktad. Vi är glada över att kunna erbjuda reducerat pris för både studenter från UU och SLU. Kostnaden för kursen är 800 kr och det blir en grupp med sex personer. Anmälan stänger 20/10 kl 17.

 

 

Klubbtävling i dressyr 10 december

 

Datum för höstens dressyrtävling är spikat och det blir 10:e decmber på Akademistallet. Mer info och anmälan kommer!

 

Inomhusfälttävlan och SIHS 30 nov/3 dec

 

Som traditionen bjuder är det återigen dags för UARK att gemensamt åka och uppleva den spännande inomhusfälttävlan under Sweden International Horse Show i Freinds arena. I år tänkte vi även gå på den avslutande söndagkvällen som har ett blandat program med något för alla. Anmäl er här senast 10:e oktober.

 

 

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved