Aktuella Aktiviteter

Prova-på-ridning 27 januari

 

Välkomna att prova på att rida! Ingen tidigare erfarenhet behövs och ni kommer delas upp efter riderfarenhet. Pris är 100 kr och vi kommer vara på Akademistallet i kvarnbo. Vi i UARK är supertaggade att visa upp vår härliga sport för alla som är intresserade och det blir såklart fika efteråt!

 

Mer information finns i anmälan som stänger söndagen 20:e januari vid midnatt.

 

Styrelsemöte 21 januari

 

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar. Välkomna att vara med, komma med ideer, äta fika och umgås. Nästa styrelsemöte blir den 21:a januari kl 18. Hör av er till info@uark.se om du vill vara med så skickar vi adressen.

 

Årsmöte 12 februari

 

Det börjar närma sig årsmöte och det är hög tid att fundera på om du vill gå med i styrelsen. Ingen förkunskap behövs, bara hästintresse och glatt humör! Alla intresserade är välkomna att höra av sig till valberedningen Line Verheij via facebook messenger. Kika gärna in under styrelsefliken för att se vilka olika poster vi brukar ha. Alla medlemmar är självklart välkomna på årsmötet oavsett om man vill kandidera eller inte!

Vårterminen 2019

 

Till vårterminen har vi en hel massa roliga idéer och planer på aktiviteter. Har du någon aktivitet (med eller utan häst) som du tycker vi ska göra? Hör av dig!

 

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved