Stingfestivalen

I augusti deltog UARK som vanligt vid teknolog- och datavetarmottagningens reccemässa. Vi pratade med såväl nya som gamla studenter och passade även på att lära oss lite amerikans fotboll från grannföreningen Uppsala Snakeheads.

Stipendiegrupp

UARK var på plats för att gratulera terminens ridstipendiater vid deras första lektion den 14:e september. Vi informerade om vår verksamhet och såklart gratulerade till stipendiet

Akkadagen

Den 24:e september gick den årliga Akkadagen av stapeln på Akademistallet. UARK inledde programmet och utmanade ridlärarna i en fartfylld gymkhana. Efter två spännande omgångar stod UARK som segrare och kammade hem den åtråvärda vandringspokalen. För UARK tävlade Line Verheij, Christin Roos och Matilda Sellergren. De fyrfota stjärnorna var Oxer och Nell. Tack till alla som kom och hejade!

Clear Round Hoppning

Den första oktober var det dags för klubbtävling i hoppning. Formatet var clear round och ryttarna fick önska hästar. Det blev en händelserik dag där både bommar och ryttare föll. Armani överraskade som enda dubbelt felfria häst under tävlingen och totalt delades sex rosetter ut. Tack för en rolig tävlingsdag och extra tack till alla som ställde upp som funktionärer!

Arkiv 2017

Upsala Akademiska Ridklubb - info@uark.se

Copyright 2015 © All Rights Reserved